De modekleuren van het voorjaar 2022
/
/
De modekleuren van het voorjaar 2022

De modekleuren van het voorjaar 2022

Er wordt voorspelt dat de modekleuren een jaar vol felle en optimistische tinten zal gaan worden. De modekleuren voor winter 2022 zijn zacht en Sandy en hebben weinig op met zwart. De modekleuren voor de zomer zijn duidelijker. Het jaar 2022 zal een tweedeling gaan worden. Enerzijds zullen er veel uitgesproken kleuren komen, anderzijds zullen er neutrale tinten komen. Ik heb de zeven belangrijkste modekleuren van het jaar 2022 voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

Helder geel de modekleur van 2022

Helder geel wordt ook wel Daffodil genoemd. De kleur zal in tinten verwerkt worden in matchende setjes, jurkjes en rokken. Het zal goed te combineren zijn met goud.

Subtiel beige de modekleur van 2022

Subtiel beige is een zandachtige tint. Het is door Pantone bestempeld als modekleur van 2022. De tint is gebruikt in gebreide sets en linnen jurken.

Spicy groen de modekleur van 2022

Spicy groen is een limoenkleur. Ze verwachten dat je deze kleur vaker gaat zien in de zomer van 2022. De kleur is goed te combineren met zwart of wit.

Olijfboom de modekleur van 2022

De natuurkleuren komen weer helemaal terug want we mogen eindelijk weer naar buiten. Het wordt de mooiste camouflagekleur van dit moment genoemd.

Vurig oranje de modekleur van 2022

De beroemde ontwerpers hebben ervoor gekozen om de pastelkleuren gedag te zeggen, en te gaan voor de vurige oranje tinten. De kleur is ideaal voor de zomer of een feestje.

Diepgrijs de modekleur van 2022

Diepgrijs was vorig jaar 2021 al een van de belangrijkste modekleuren van het jaar 2021. Dit jaar zal diepgrijs weer een van de belangrijkste modekleuren van het jaar 2022 zijn.

Fuchsia de modekleur van 2022

Fuchsia roze wordt de nieuwe modekleur trend van 2022. Het zal niet meer zolang duren en de winkels zullen volhangen met fuchsia kleuren.

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.